onsdag den 24. april 2024

PÅ TUR MED FITTEN

 Mere end halvdelen af Humleridderne er efterhånden blevet medlemmer af HI FITNESS i Hjortespring badet, og har været flittige brugere heraf i vinter perioden.

Fitten har til denne sæson oprettet et udendørs hold til racercykler, som - pudsigt nok - kører tirsdag, torsdag og søndag. Set i lyset af, skal vi sige beskeden aktivitet på bloggen, har 4 - 5 fra den lidt ældre garde forsøgt sig lidt med deltagelse på disse ture.

Turene, som er på nogenlunde samme længde som vi plejer, afvikles i et seniorvenligt tempo på mellem 23 - 28 km/t ( nok mest i den høje ende) så undertegnede er rykket fra vandbærer-rollen, og frem til den prestige fyldte position som trækkerdreng, og jeg kommer typisk hjem med stort set det samme udbytte, som efter en tur i humleregi.

Vi har påpeget overfor fitten, at vi jo også rigtigt gerne vil køre med jer, og Carsten (instruktøren fra fitten)  er indforstået med, at humledrengene (også jer, som ikke er medlemmer i centeret) kan deltage på turene.

Så, POM FRIT FREM:

TIRSDAG KL. 17

TORSDAG KL. 17

SØNDAG KL. 9.00

OBS: Ovenstående indebærer PÅ INGEN MÅDE, at der ikke kan lægges de sædvanlige Humleture på bloggen, men skal vel nærmere ses som et - lidt langsommere - alternativ til de efterhånden færre og færre ture som tilbydes på en blog i retræte.

Ingen kommentarer: