søndag den 16. januar 2011

GENERALFORSAMLING

Hele Verden i forandring!

Vi er midt i en krisetid for den moderne samfundsøkonomi og vi oplever store klimaforandringer!

Det er nogle af de temaer vi "måske" burde tage op på generalforsamlingen - med Sandauer som ordstyrer, eller også skulle vi ikke prøve at holde det på det niveau som vi nok bedst kender til, og bare råbe F.... og skål!

Ja oven i ovenstående ulyksageligheder oplever nogle også positive forandringer. Vores formand er blevet forelsket.- hvilke det betyder - Farvel til Hjemmebar og Gildestue, Racerbane og Billiard (Sur smiley)     , MEN goddag til Barnevogne, Skiftebord og Hoppegynger (glad smiley)   .......

Ovenstående forandringer har betydet at vi har måtte ændre på dele i det gamle generalforsamlingskoncept, og har måtte forskyde festlighederne til garagen i basecamp "Våbenstedvej".

Udover denne ændring vil vi forsøge at holde resten af arrangementet efter de gammelkendte dyder, med mad ude fra, Henriks festsange, Jørgen ordstyrer, masser af bajere og suppe i Peter Plys tallerkner (hvis de ikke er inddraget af dagplejeren)

Vi indkalder derfor til generalforsamling på Våbenstedvej 18B lørdag d 12 februar. kl. 18.30.

Såfremt man vil deltage, bidrage med indslag eller har punkter til generalforsamlingen hører jeg gerne fra jer senest d 7 februar.

Med venlig hilsen

næstformanden & udvalg