mandag den 6. maj 2019

SORØ CL. - IKKE SÅ RINGE ENDDA

HI boys.
Så kom vi da også li´e igennem Sorø Classic, og det gik da meget godt. Som de si´r "Der er sgu da meget pænt, ude på landet.
Humleridderne havde fra starten plads på første parket, idet Raketten, Morfar, Dellen og Poul vel nærmest måtte vække forstanderen for at sikre sig de bedste (omend noget kølige) pladser ved morgenbuffeten.


Ovenpå de friske rundstykker skulle grej og startnumre lige på plads.


Inden dagens home-base og paparazzi "Håbet" på vegne af sponsorerne kaldte til holdbillede
Og SÅ var vi sgu klar. HUMLERIDDERNE lagde beslag på hele første række i startbåsen, og alle fremstod skarpe og klar til dagens udfordring.




Det er så nok sidste gang, jeg kommer i forreste frontlinie i et cykelløb, for hold da kæft de ville frem i verden; Jeg blev overhalet både højre og venstre om - ligesom et par stykker formentligt er kravlet henover min ryg, på det indledende smalle og hullede stykke skovvej.

Vores amputerede A-team havde Troels i lommen på Raketten, og som et lille kuriosum, slog Troels faktisk Raketten med et sekund på den første bakkespurt. (Der er sgu KRUMMER i den knægt).
Meeen de vandt ikke, og som holdsætter må man jo tage det fulde ansvar, og konstatere at der må rulle hoveder. Raketten og Troels hang jo sammen som ærtehalm på hele turen, men blev desværre sat på den anden optur ad den lange bakke. Peter Bo kom halsende små 10 minutter senere, mens Rolf var gået på B-holdet, og sluttede med Peter Frank yderligere 3 minutter efter.

Gruppettoen derimod havde et helt andet succeskriterie, som vel nærmest handlede om at komme frelst, helt og sikkert gennem det fine løb. Indledningsvis - og tør man sige traditionen tro - havde Dellen svært ved at få dielsel-maskinen i rette gear. Men efter lidt starthjælp fra de fantastiske "Apple brothers" kom alle godt fra start. Poul og faster Claus valgte (måske ikke helt klogt), en taktik hvor de forgæves halsede efter racergruppen, i stedet for at holde sig bag æblernes alt-omfavnende og beskyttende vinger. Henrik og Nikolai bragte en støt voksende gruppetto gennem de første 50 km., uden på noget tidspunkt at forlade føringen, medmindre vi havde en trængende eller nødlidende (Martin havde et mindre styrt) Humleridder som skulle nurses tilbage på sin plads.

Dellen valgte desværre at forlade løbet efter første omgang, og Jacob havde det svært i vinden ved starten af anden runde, men igen måtte æblerne på banen med lidt kunstigt åndedræt, inden også de - vores faste bastion - havde uheld med en punktering. Tilbage - af de 10 små ciklister - stod så Morfar, Martin og J. Møller, som på fin og heroisk vis fik kæmpet sig igennem de sidste 40- 50 km. 

I målet var der ingen - og vi gentager INGEN - fadbamser, men derimod både vand i hanerne, og regnvand i de tungt-hængende, sorte skyer i Sorø området, så vi valgte at nappe en hurtig sandwich og køre mod København.

TAK for et fint løb Sorø, hvor det eneste vi faktisk savnede, det var.....en CLASSIC
J. Møller



tider

 

 

Sorø

Så er det dagen derpå og jeg sender en stor tak til Nicolai og Henrik, for deres store indsats i går, og min samvittighed havde ikke godt da jeg kom hjem.

Først trække I os rundt på 60 km, og da I så stopper op for at hjælps Jacob, lader vi jer i stikken. Jeg ved vi er en del som står i stor gæld.

Også en tak til hr Møller som viste at hans ivrige træning vinteren over og træningsturen til syden ikke havde været forgæves

Håber alle er kommet godt hjem og klar til nye udfordringer

 

Morfar  

 

PS

Tak for følgeskab Martin