onsdag den 4. maj 2016

HIMMELFART TORSDAG KL. 9

Pilsnersvej never sleeps, og de dynamiske naboer kalder til bedetur med surprise. Ved godt, at Happy Harder ikke er meget for tidlig afgang, men logistikken i dette store arrangement forudsætter at vi triller fra købmanden

TORSDAG KL. 9.00

Destinationen er i første omgang Gilleleje (der meldes om udsolgt til den helt højt oppe), hvorefter vi returnerer til Pilsnersvej, hvor den ene nabo, med den anden nabos assistance, vil (uden helt at ødelægge surprisen) traktere med ketchup og løg m.m. Vejret skulle jo være til grill og bare ben.

VI ses
J. MØLLER

PAY DAY - ZIKEL TØJ

Sorry boys - Det måtte jo komme. Vores investeringer i Panama har slået fejl, så vi må selv til lommerne, og spytte lidt i klub og  tøjkasse.

Klik på linket AFREGNING TØJ øverst til højre

og klik herefter på billedet, for at forstørre dette.

Du finder din skyldige saldo (inkl. moms og div. tilskud.) i kolonnen yderst til højre.
Altså betaler Brogaard og J. Møller kr. 2.029 mens CC skal betale Kr. 1.379. Har du - som f.eks Granskov - bestilt 1 af hver, slipper du med kr. 904.

Håbet har tilbagevendende Riebers på nakken, grundet et betragteligt overtræk på kontoen, så du bedes venligst - men bestemt - betale din gæld ASAP (as soon as possible), og jeg skulle hilse fra papkassebestyreren, og meddele, at der er NO MERCY. Han klipper bukserne af dig, såfremt du tropper op til næste træning, uden at have betalt.

PS. HUSK at skrive dit navn på betalingen.

J. MØLLER

AFREGNING TØJ

HUMLERIDDERNES KONTO

  • REG 3186 KTO 3186-332288