onsdag den 1. november 2017

REFERAT GF 2017

Aller først skal lyde et stort -af hjertet tak - til festudvalget, som havde lagt sig i selen, for at afholde en farlig fin GF i de fine rammer i Ballerup.

Claus bød velkommen kl. 17.05, og vi fik med stående ovationer valgt Rolf til ordstyrer.
Dagsordenen var desværre forsvundet i flytterodet, men ordet blev dog givet til Næstformandens beretning, som lettere uforberedt - men dog overbevisende - kunne meddele, at vi havde gennemført en fin sæson, og ikke mindst omkring sociale arrangementer var Humleridderne meget aktive.
Hr. Harder og J. Møller tillod sig at kommentere at vi, den elendige sommer til trods, nok godt kunne have præsteret et bedre fremmøde. Ikke mindst i weekender, hvor der blev stillet forslag om at vi mødes fast SØNDAG KL. 9.00.

Facebook contra bloggen var genstand for en længere debat, som først døde endeligt, da flere medlemmer advokerede for at få FAX´en genindført. Vi blev vist enige om, at BLOGGEN fortsat tjener sin mission, men at FB, da selvklart også bør overvejes. J. Møller har faktisk, for mange år siden lavet en, hidtil hemmeligstemplet, lukket Humleriddergruppe, som sagtens kan træde i funktion.

Rolf bliver vinterens tovholder V/ MTB i skoven, og så må vi håbe, på et pænt fremmøde hertil. Saunaens farende svende bliver jo desværre nok halvsvære at lokke udenfor, men hvem ved?

Harder kunne berette at papkasse-bestyreren, vanen tro, intet vidste om indholdet heri, men mente, at vi hellere måtte betale 600 kr pr/mand til tlf. 22564161, idet han nu er overgået til det der moderne Mobile Pay.

Kåringen af Årets ridder var imødeset med meget stor spænding, og endnu engang var der stormende bifald, da pastoren annoncerede at Faster Claus skulle modtage den store hæder. Begrundelsen herfor var Claus altid smilende og hjælpsomme sind, samt det faktum, at han, som relativt ny Humleridder, hurtigt er blevet meget aktiv omkring både sociale tiltag, ligesom han er god til at lægge ture på bloggen. Super godt, og meget velfortjent, valg

Heldigvis, foreligger der ikke noget referat fra årets julefrokost, men Søren (hedder han nu officielt SPURT) fik da - under Pouls kyndige vejledning - Doodlet sig frem til, at arrangementet afholdes igen lørdag d. 20/1 - 2018. Kom frisk, selv zikelsmeden har meldt sin ankomst.

Årets GF er faktisk indtil dette punkt forløbet overraskende smidigt og uden de helt store skærmydsler, men da emnet LØB 2018 blev nævnt, gik det da helt amok, og dette illustreres vist bedst, ved at referere at Lofoten, Gdansk og Lille Skensved som de eneste byer - på den nordlige halvkugle - IKKE blev foreslået som tur muligheder. Vores allesammens Doodle (og Facebook) ekspert SPURT, vil sende en, med stor spænding imødeset - DOODLE ind i denne kamp.

Punktet eventuelt havde vel egentligt domineret hele debatten, men her var Mallorca contra Dolomitterne oppe at vende, og konklusionen blev, at vi senest år 2025 tager til Alperne, idet Mallorca igen i 2018 lægger beslag på i hvert fald 10 Humledrenge fra 12/5 - 19/5. I skrivende stund er såvel fly, som hacienda bestilt.
Her bør vel retteligt også nævnes, at Pastoren meget gerne vil til Harzen, og hvem ved, det har vi vel også snart alderen til. Måske endda vores allesammens lille protestsanger CC kunne lokkes op på ziklen igen.

Her er det så, at søndags-oprydningen har gennemført et (hvem ved, veltilrettelagt?) attentat på mine noter, hvorfor referatet må slutte med en stor tak til Rolf for en fint gennemført ordstyrer præstation, ligesom de mange sange suverænt blev passet op af herrens guitar. Ligeledes, som allerede nævnt, stor tak til festudvalget, som trofast - ÅR EFTER ÅR - formår at hygge om os allesammen. Tilsyneladende har man jo vundet hævd på tjansen, eller kommer der mon en dagsorden (med valg af festudvalg som punkt)

LØRDAG D. 27/10 - 2018

hvor GF vender tilbage til gym-pigernes klubhus. Sus skulle - efter sigende - allerede have booket lokalet.

Ref. J. Møller