onsdag den 23. november 2016

LØB 2017

HI boys

Som aftalt på den nyligt afviklede GF, har turudvalget haft den "lille" udfordring, at strikke vores foretrukne løb for sæsonen 2017 zusammen. Flere af løbene -ikke mindst Hamburg og Bastrup sø - har endnu ikke sat sig fast på en dato, hvilket naturligvis ikke har gjort processen nemmere.

Følgende løb kan anbefales for 2017:

Forårs løbene, hvoraf vi faktisk foretrak Skjoldenæsholm, konflikter desværre lidt med, at vi sender 10 - 12 mand til Mallorca i denne periode, hvorfor valget faldt på Grejsdal.

Marielyst er en dejlig, hyggelig og billig måde, at få en masse kilometer i stængerne på, og Pastoren og Papa Bush stiller velvilligt hus til rådighed. TAK. Det kunne desværre ikke lade sig gøre, at komme afsted i.f.m. en helligdag, så vi må lige finde ud af hvornår vi kan tage afsted fredag d. 16/6.

Rolf og Søren F. (Håbet) har jo skamrost Bornholm rundt, så håbet her er, at vi kan leje et sommerhus eller lignende hvor vi alle kan humle sammen.

Bastrup Sø Rundt har jo i mange år været Humleriddernes faste afdansningsløb sidst på sæsonen, hvilket vi satser på at genindføre. Ikke mindst uanede mængder af såvel øl, som pølser plejer jo at fremme interessen, hvorfor vi allerede nu er begyndt at brygge.

Udover ovenstående løb ved vi jo allerede nu, at Håbet, Poul og Dellen tager til Dolomitterne d. 2/7, ligesom vi vel efterhånden kan betragte det som givet, at Peter, Raketten og Morfar skal zikle i Hamburg.  Vi ville faktisk rigtigt gerne have været til enten Berlin eller Hamburg, men logistik m.m. faldt - som I kan se - anderledes på plads.

Slutteligt arbejder J. Møller fortsat forsigtigt på at låne en lejlighed i Harzen ultimo august eller primo september, hvor vi jo både kan køre på MTB og racer.

Der er således nok at se til, og alle ønskes en forrygende sæson 2017.
Humlehilsen fra turudvalget (Faster - Troels - Dellen og J. Møller)

J. Møller