søndag den 29. oktober 2023

VM i banecykling 2024

Kære Riddere

Først tak for endnu en forrygende generalforsamling.

Som det blev nævnt i løbet af aftenen er der VM i banecykling i Ballerup i 2024. Billetterne er sat til salg og de bliver solgt hurtigt. Men jeg har reddet 5 heldags billetter til lørdag den 19/10-24 og pt. er der afsat billetter til Henrik Appel og Jakob Stang hvilket betyder at der stadig er plads til 2 riddere mere.

Så kom frisk. Pris pr. billet er 332,-

Hilsen Peter Bo

Sendt fra min iPhone

TAK,TAK og atter TAK

TAK for det store fremmøde til Riddernes årlige generalforsamling. det gør det til en fornøjelse at være med at at arrangere, når der møder så mange op, ligesom den gode stemning, som jfr. næstformandens beretning, gennemsyrer foreningen, også får en ekstra tand.

TAK for al den hjælp, der bliver ydet fra alle i løbet af aftenen med hensyn til de forskellige løbende gøremål, således at vi alle kan hygge os.

TAK til Peter Franks firma, der endnu engang lod os låne lokalerne, der gør at vi kan afholde generalforsamlingen i perfekte rammer.

TAK til Henrik Appel, der havde tømt familiens sparegris og flot donerede kr. 4.500 til klubbens papkasse. Dette beløb bliver foreløbig lagt i et specielt rum i papkassen,
og forventes brugt på et særligt event. Festudvalget er her meget åbne for eventuelle forslag fra kreative medlemmer, der har en god idè,

Hilsen fra Harder