tirsdag den 3. maj 2022

Tirsdagstur på en onsdag kan man det? kl 17.30

Hej Alle

 

Er der nogle der er med sidste tur inden cyklerne pakkes?

 

Vi ses  Troels

CORONA PAS ITALIEN

Allerførst, stor tak til Hr. Harder, som jo kunne meddele, at vi alligevel IKKE i.h.t. udenrigsministeriet  behøver udfylde PLF skema for at komme til det store udland. Jeg modtog desværre beskeden EFTER at have bokset en times tid hermed.

Lieber Bruder har så netop meddelt mig, at hans Corona pas ikke længere var aktivt, hvorefter han måtte slette og gen installere sit. Hertil anvendes nem ID og das ganze ballade, så tjek lige dit. Jeg skulle ikke gen installere mit, men skulle alligevel bruge nem ID for at åbne appen.

Jeg ved af bitter erfaring, at især cykelhjelmen kan fylde en hel kuffert når vi drager sydover, og chefen på transporten (ovennævnte Hr. Bruder) mener, at vi jo nok, kan klemme lidt ekstra grej med i vognen. Men vær lige opmærksom på, at der IKKE er plads til hverken svigermor, kuffert eller overflødige kilo. Det går - i givet fald - ud over de øl vi ellers skulle transportere.

Og så er der sgu ikke længe til boys - og tør man så lige på falderebet konstatere, at selv vejret nu ser ud til at arte sig.

På vegne af den dynamiske flytte duo.

J. Møller


Tirsdagstur kl. 17:30

Så er det igen tirsdag, hvilket betyder gratis motion. For nogen er det sidste mulighed for at pudse formen af - eller komme i form - inden turen går sydpå. For andre er det en chance for, endelig, at vinde en skiltespurt over Troels?!

Ses på hjørnet kl. 17.30!

/JONAS