søndag den 22. april 2012

PÅ FJORDTUR MED RAKETTEN

Hele 12 mand dukkede op til dagens Herlev - Skibby - Herlev, og historien om de 12 små ziklister,som endte med at være 7, blev indledt med 4 -5 punkteringer inden vi nåede Måløv. Vel fremme i Roskilde besluttede Bruder og Søren F at trille øst om fjorden, mens vi andre, opmuntret af Jacobs generøse tilbud om ØL i Frederikssund, kørte til venstre mod Skibby.
Søren S. kørte lidt på efterveerne af sidste weekends skiltespurt, og valgte at vende om i Lindenborg, mens vi andre i adstadigt (eller rettere - under 40) tempo kunne fortsætte til Skibby. Herfra tog fanden ved Raketten, hvorfor Pastoren, Jacob, Poul, Rolf, Morfar og undertegnede, havde pænt stort besvær med bare at holde hjul. Traktor og Achmed havde lugtet lunten, og valgte - klogeligt - at forlade festen i Frederikssund.
Summa sumarum: Raketten tog en monsterføring hele vejen fra Skibby via Fr. sund til Herlev, og Dellen har jo ret. Det føltes faktisk som om "han hele tiden kørte 40".
Tak for turen Jesper. Jeg kan berette fra bagsmækken, at alle var lidt imponerede. Forøvrigt begyndte det at tordne kort efter hjemkomsten, så - set i det lys - herligt at komme tørt og HURTIGT hjem.