torsdag den 31. oktober 2013

REFERAT GF 2013

Kammerater og CC.

I lyset af et par vitale afbud til årets GF, herskede der indledningsvis lidt kaos omkring den ellers farligt fine opstart, med rød løber og hele svineriet.
Præcis kl. 18 ringede Morfar på mobilen fra Malaga, og bekendtgjorde, at GF var lovligt indkaldt, og Rolf var udpeget til alternativ ordstyrer, hvilket han klarede fantastisk.
Jeg fik i forvirringen meldt mig - til den lidet flatterende opgave - som referent, hvilket du så må trækkes med lige nu. Nedenstående vil således ikke kunne bekræftes, ligesom flere passager formentligt er en blanding af fantasi og ønsketænkning.

I Formandens fravær fik Søren Styrt gennemført en farlig fin beretning i kronologisk rækkefølge om zikelårets gang med flg. overskrifter:

  • Vi deltog, med stor hæder til følge, i et par tiltag på cykelbanen i Ballerup. Flere viste interesse for at gentage dette.
  • Enkelte var meget flittige på MTB i skoven mens de fleste (ikke mindst den gamle garde), brillierede med deres fravær.
  • Peter blev fremhævet for sin fine indsats i Nordsjælland, og senere udtagelse til VM for bedagede ziklister.
  • Årets grand Tour til Berlin endte som et stort hit, både for de fine resultater AF ALLE MAND, og ikke mindst for den alternative optakt dagen før selve løbet.
  • Søren opfordrede til flere sociale tiltag, ( Skovlyst -pølseborde og traditions-deltagelse i udvalgte løb, og selv en julefrokost var oppe at vende). Noget som Formanden jo - i sin storhedstid - ellers var garant for.
  • I postyret i.f.m. afslutningen af den flotte beretning, blev der sågar uddelt en slags flidspræmie, som ingen vist rigtigt nåede, helt af opfatte grunden til.
Næstformanden blev afløst af et meget glædeligt besøg hos Traktor på Grønland, iværksat af den altid opfindsomme IT afdeling. Tak for det, og en super måde at lukke munden på herren på, med et let tryk på en knap. Set i lyset af den meget velgennemførte GF, bør vi vel seriøst overveje om Traktor, Morfar og Formanden fremover kun kan deltage på en løs Skypeforbindelse!!!

Næste indslag kom fra manden med papkassen, (Pave Achmed) som - meget troværdigt - indledte med ordene "vi vælter os i penge - måske", efterfulgt af "vi har kun råd til en stripper med tilskud".

  • Folk som giver en øl m.m. efter såvel træning som løb, skal blive bedre til selv at anmode om spritstøtte fra papkasen.


Næste punkt på dagsordenen (Bloggen) endte i en heftig debat, om - stort set - alt andet en bloggen /(dog blev en Humleridder Facebook side nævnt), men ISÆR om måden hvorpå vi afvikler vores faste tirsdags - træningsture. Meningerne var rigtig mange, og dybest set også pænt forskellige, så selv på den anden side af midnat (her var referenten stået af) kom der nye ideer på banen. MEN:

  • Vi skal blive bedre til - inden start - at aftale, hvad vi gør - og evt. melde ud, hvem der gør hvad.
  • Vi skal køre lidt mere forsigtigt, især ved rundkørselen i Farum.
  • Pausestedet er helligt, og alle venter her, mente rigtigt mange.
  • En løsning på den stigende forskel mellem først og sidst, kunne være, at raketterne allerede på Humlebakken stikker af for at drøne over Buresø, mens resten - i adstadigt tempo - triller udenom til pausestedet, hvor vi jo sateme SKAL mødes.
Så gik det MTB, sang og føsda´ (til mer lykke til Appel) i debatten, men der var bred opbakning, også fra Dellen om:


  • MTB ture fast ihvertfald hver anden weekend, og gerne også ad lidt større stier.
  • Peter prøver - gerne i god tid - at styre dette på bloggen.





LØB/TURE 2014

Aftenen igennem havde vi adskillige løb på tapetet, og besluttede at:

  • Revisoren og Poul prøver at finde en pris på Ostthaler Radmarathon, som pænt mange ønskede at deltage i.
  • Pastoren og Papa Bush finder en forlænget weekend til Marielyst turen inden sommerferien.
  • Anders tjekker en tur til Odsherred i sensommeren.
  • Rolf arbejder på La Marmotte
  • Berlin/Hamburg kommer vist i clinch med andre løb, men Dellen tjekker dette.
  • Anders undersøger MTB tur til Island, mens Poul og Møller fantaserer videre om en MTB tur over Alperne
  • Skal vi gøre det til en tradition, at afslutte sæsonen med Bastrup sø rundt.?
Men hvad bliver årets Grand Tour, ikke mindst hvis Østrig falder til jorden? Sjælland rundt blev nævnt.

DIVERSE

Brogård, Pastoren og Styrt prøver at finde pris og udseende på nyt zikeltøj.

Formanden (og ikke mindst hans fravær) var ligeledes til debat med jævne mellemrum, og ingen vidste rigtigt, hvad Flemmings zikelplaner reelt er. Alle var enige om, at Flemming var savnet, og at han har gjort meget - også godt - for Humleridderne. På snakken virkede det - til tider - nærmest som om, manden var stået af (ziklen), og burde have stillet en æresbolig til rådighed. Jeg tvivler dog på, at papkassen er SÅ stor.

Dellen pointerede at vi ALLE skal blive bedre til, at reagere på div opfordringer på bloggen, ligesom betaling i.f.m. ture bør falde lidt hurtigere.

SLUTTELIGT
Tak for en super GF -Tak for at være med til Appels 50 års fødselsdag. Tak til festudvalget (alle blev genvalgt). Flot arbejde af vores gode ordstyrer.

PS. CC. Jeg elsker også dig.