søndag den 2. juni 2013

BERLIN LØRDAG KL. 7

Så er der kun en lille uge til "abfahrt" til Berlin, og brikkerne er ved at falde på plads. Vores bus kører 9.00 sharp fra Våbenstedvej, hvor næstformanden meget gæstfrit har stillet hus til rådighed til et mindre morgen tamtam.

LØRDAG KL. 7.00

Håbet trakterer med hjemmelavet brød samt syltemøj, mens Dellen og J. Møller har aftalt yderligere indkøb.
Både Harder og Appel stiller vist til start, så det bli´r jo nok noget med at låne en trailer, for at få plads til alle varerne, men jeg tror vi klarer den.

Vi har jo stadig en ledig plads fra Revisoren, ligesom en hel del nu tyder på at Brogaard også er arbejdsramt næste weekend, så enten kan et par stykker få eneværelse, eller også kan vi p.t. skaffe en plads til både Mad-Max og Alex. Alternativt må vi jo hive Traktor Vagn hjem fra det grønlandske, eller tage mor med.

FJORDEN RUNDT

Tak for en super tur fjorden rundt i lørdags. Vejret gik jo hen og blev fantastisk, så Styrt, Jacob, Rolf, Harder, Dellen, Håbet og J. Møller tog på godt 100 km. rundfart i et fornuftigt tempo. Dellens computer målte os til at køre rundt med ca. 29 km/t. Alle kom fint med rundt, men det var nok en god ide, at vi slap Styrt - Rolf og Jacob løs kort efter Skibby.
Vi nåede både at besøge Håbets 2 brødre i Roskilde Havn, samt at nappe en is i Frederikssund på Håbets regning.
Summa sumarum - dejlig tur.
Familien Håbet tager imod på hver sin lille lystyacht i baggrunden.