mandag den 29. oktober 2018

Næstformandens beretning

Årsberetningen, ved Næstformanden

Velkommen til det der må være en lovlig og godkendt generalforsamling - da den allerede blev varslet allerede på på generalforsamlingen Oktober 2017.

Vinter sæson.
Efteråret/Vinter 2017
Årets sidste landevejstur blev en 60 kilometers tur d. d 28 september i et noget uldent vejr, hvorefter træningen flyttede indendørs
Der blev overvintret saunaen på Skinnerskovsvej, og de hårdt prøvede spinningscykler blev igen straffet, af "Riddernes hårdt pumpede Watt ben.
Rolf prøvede febrilsk at lokke med hyggeture i den smukke vinterskov, men Ridderne kunnne ikke lokkes ud af FITTENS varme, og det lykkedes aldrig rigtigt at få samlet tropperne.
Det blev ej heller til den traditionsrige Nytårstur.

Men når der ikke blev svedt på spinningscyklerne og hygget i den dunkle belysning i saunaen blev der lagt ambitiøse planer, og grundpillerne til den kommende sæsons eksotiske ture blev lagt.
Men en ting er planer og ambitioner, noget andet er at få gennemført disse. Løb som Skjoldnæsholm, Bastrup og Weekend tur til Marielyst samt årets "hovedløb" Fyn Rundt, og de mere eksotiske som MTB i Garmisch og på Island blev ikke til noget.... Men måske en anden gang – haha....

Foråret - Marts- April
Der blev mødt talstærkt op i FITTEN, da der blev opfordret til spinningsevent for Julemærkehjemmet for riddere med vedhæng 😉 – Vældigt fint arrangement hvor vi fik kørt mange penge ind til flere Toms guldkarameller og Marabou chokolade.
Udendørssæsonen startede fint op med en "Polletur d. 3 april
Peter B skrev på blokken at han også ville stille op til start, og enda med "udstyret støvet af så det stod helt klart : /... sæsonstarten blev dog en tur med mange punkteringer.
Der blev afsluttet i forårssolen på Troels terrasse, men hyggen sluttede brat, da han inviterede til slæb ag brænde oven på 150 kg, som havde stået klar hele vinteren til at blive flyttet op på 1 sal ... puha... det var en skummelplan, og lidt syn at børnene havde frosset hele vinteren, i mens de havde siddet at ventet på Humleridderne kunne lokkes til!
Dellen prøvede første gang af lokke ridderne til Veddingebakker, dog kun med en begrænset succes.

På en ellers rolig tirsdagstur, blev hele holdet nærmest arresteret af et par emsige motorcykelbetjente, som lige var kommet ud fra politiskolen, og skulle have lidt på CV'et.

Ny konstellation i Håbet og Dellen finder følgeskab, med turere til det Nordsjællandske. Dellen opfordrer igen til Veddingebakke tur... vi gider sku ikke Veddinge Delle !!!!

Maj –
Mallorca var foråret / årets højdepunkt, og det blev en fantastisk hyggelig tur, for d 9-11 mand der var dernede. Det blev både til seriøs træning med masse kaffestop, og hyggeligt samvær i rødvin og hyggens tegn.
Busk brillerede ved sit engagement og overskud, og det var også på den tur, da han med al for stor gul regnjakke, bæltetaske og smøg i munden kørte fra Traktor op ad stigningen ved Calvia.
Er Traktor set siden ???

Juni
Træningen fortsatte på fuld damp, vejret var skøn, og der kom mange opfordringer til turer far Dellen, Håbet, Møller m.fl.

Juli
Juli er en sommerferiemåned, og vores aktiviteter bliver færre. Dog blev der trænet flittigt i sommerlandet, og der blev modtaget cykel hilsner fra Italien og Mallorca.
Det var også i juli, at Ridderne blev væk... på en ellers herlig tur med indlagt sejltur fra Kulhuse, blev to ridderne væk undervejs, heldigvis kom de tilbage, og sidder her i dag :)

August
Dejligt sommervejr, som næsten var for varm til fysiskudfoldelse, men der var fart på cyklerne igen efter ferien.
Der var igennem augsut bunker af tilbud til at komme ud på cyklerne, og der blev også kørt Hamburg Classic med 6 mands deltagelse, hvor især Jesper og Peter igen kørte hammerende stærkt med gennemsnit på over 40 km/t over 160 k.

September
Normalt er denne off season, men ikke i år, og den flittige træning fortsatte måneden igennem, og det var især på Håbet opfordringer – stærkt at se ham tilbage i super form, og har er mit valg til årets ridder...

Oktober
Blev årets off season måned...
Batterierne var flade, og ikke engang den traditionelle Bastrup sø rundt blev til noget, ikke engang pølser kunne lokke - alverdens undskyldninger Polle til børnefødselsdag???

Sidste tur blev 6 oktober
Lang sæson fra 3 april til 6 oktober 124 dage udendørs :)
12 oktober FIT sæsonen er startet, og selv Brogaard er set i billeddokumentation, så måske vi ser mere til ham i 2019.

Sammenfatning.
God vinter forberedelse, dog uden MTB. - STOR aktivitet i FITTEN. Ingen styrt
Flittig sæson med mange opfordringer fra flere der byder ind. Mange gode turer, hvor Mallorca turen var årets højdepunkt.
Møller har igen i år været drivende men der har også været god opbakning fra øvrige.

Der er blevet kørt meget stærkt over hele linjen, og jeg har været temmelig imponeret over niveauet, de gange jeg har været med.

Julefrokost blev genindført
Årsberetningen kan hermed tages til efterretning.
Årsrapporten – Økonomi. (Revisor)

S. Granskov

GF 2018 referat

Humleriddernes generalforsamling 2018 – Beslutningsreferat 
  
Mødet blev afholdt på Elverhøjen Skole, 27. oktober 
  
Til stede: Søren Styrt (Næstformand), Henrik Djernis, Jacob, Jørgen Morfar, Kim Busk, Peter Bo, Kim Bruder, Troels, Rolf, Peter F., Claus, Møller, Hr. Harder, Traktor, Raketten, Niels L., Poul, og Søren Håbet (ref). (Dellen var på julemarked i Lübeck)
  

  

Festudvalget (Hr. Harder nu på udgang, Claus, Brogaard og Troels) havde inviteret til uformel sammenkomst fra kl. 16.00. Heldigvis brændte Elverhøjen Skole ikke ned, da køkkenholdet bestræbte sig på at få de sidste smagsnuancer ud af skaldyrene.

  

Kl. 17.20 var Styrt endelig ankommet og Hr. Harder kunne indlede generalforsamlingen og byde velkommen. Møller havde på forhånd fremsendt en fyldestgørende dagsorden, men desværre var ikke alle punkter nummereret, hvilket betød at Troels ikke havde nogen anelse om hvor langt vi var nået. Det må kunne gøres bedre næste år.

 

Rolf (aka Trubadurix) vælges uden kampvalg dirigent  

 

Undertegnede vælges som referent

 

Møller genvælges med øredøvende ovationer som stemmetæller. Enkelte var ikke helt klar over hvad dette hverv indebærer og en forklaring hjalp kun delvist.

 

Formanden var igen i år forhindret til årets GF så Søren Styrt (Næstformand) aflægger formandskabets beretning. Enkelte hovedpunkter fremhæves her: 

 

Kassereren fremlagde som vanligt absolut ingen dokumentation for eksistensen af foreningens aktiver. Han mente dog ikke der var behov for indbetaling af kontingent og opfordrede ligefrem til at komme med forslag til aktiviteter som foreningskassen kunne understøtte økonomisk.

 

Formanden er stadig Formand, ligesom Næstformanden beholder sin post. Kassereren hedder, på trods af manglende dokumentation og sin tilknytning til danmarkshistoriens største sag om hvidvaskning, stadig Hr. Harder. 

 

Festudvalget fortsætter uændret, men får støtte af et nyt kreativt aktivitetsudvalg, der skal hjælpe med underholdende indslag til kommende generalforsamlinger. Møller, Rolf og Appel blev med øredøvende klapsalver valgt til dette udvalg.

 

Søren Styrt forsøgte igen om et navneskift var muligt. Han mente at Spurgt ville være mere passende. Forsamlingen kunne ikke acceptere anmodningen men opfordrede ham til at søge igen næste år.

 

Undervejs blev generalforsamlingen afbrudt af Bruders helt fantastiske hummersuppe - desværre uden hummer men masser af strandkrabber, da vi tilsyneladende ikke er i hummersæsonen.

 

Appel havde skrevet 3 nye sange der alle forekom bekendt og flere mente at have hørt melodierne før. Trubadurix akkompagnerede i vanlig engageret og god stil.

 

Nogle foreslog, at det, på linje med hjelmpåbud, skulle være pligtigt at anvende sporingsværktøjet Clumpsy, så vi kunne være sikre på at få alle med hjem fra Tirsdagsturen. Igen var forsamlingen nok særligt urolige for Troels, der notorisk har meget vanskeligt ved at orientere sig.  

 

Ind i mellem, faktisk rigtig mange gange i løbet af aftenen, lød det ud i lokalet: "Rolf, hold nu din kæft!" Opråbet havde ikke den ønskede virkning.

 

Andre talte drømmende om turen til Veddinge Bakker, som de ikke nåede at ramme i 2018.

 

Pausestedet er flyttet til bænken hos Ridepigerne.

  
9. Cykelløb i DK og udland 

Mange løb blev drøftet og efter en god og lang drøftelse blev der opnået enighed om at satse på 2 forårsløb og 2 efterårsløb.

 

Følgende løb vil være støttet af klubkassen og er at opfatte som løb der skal prioriteres over børnefødselsdage, forældremøder og andre familierelaterede forpligtelser:

 

5.5 Sorø Classic (Møller har denne pind)

16.6 Sjælsø Rundt (???)

 

25.8 Hamborg Classic (Jørgen)

8.9 Bastrup Sø Rundt (Dellen, inkl. pølser etc.)

 

Marielysttur (Kim Busk vil se på mulighederne for denne sædvanligvis mindeværdige tur)

 

Poul præsenterede oplæg til en forårstur til Spanien, denne gang til området Priorat. Den er planlagt til uge 22 og for at kunne bestille flybilletter, hus etc. i god tid vil der meget snart komme et oplæg på denne tur på bloggen.

 

Poul markedsførte efterfølgende en trilletur rundt om Como-søen. Foreløbig har Næstformanden og Poul meldt sig på denne hyggetur, der gennemføres i uge 27.  

 

Løbskalenderen lægges på bloggen.

 

Det er absolut tilladt at foreslå deltagelse i løb og andre events i løbet af sæsonen.

 

10. Klubtøj 

Skulle der være interesserede sponsorer kan man sende et pip til Briis. Det tager sædvanligvis 3-4 år at få designet, produceret og leveret nyt klubtøj.

 

 

11. Årets Ridder

 

Claus pegede i år på Raketten som Årets Ridder. Jesper sikrede det bedste internationale Humleridder resultat i 2018, gennem at opnå en samlet 25. plads i Juniorrækken i det klassiske cykelløb Rundt Om Hamborg. Snitfarten var relativt høj og distancen mere end 160 km., hvilket er langt for en juniorrytter Andre riddere deltog også med fine resultater til følge. Der var på forhånd sørget for indgravering. Tillykke til Raketten.

 

Ind i mellem de faglige punkter blev der sunget godt igennem. Djernis og Troubadurix sikrede som altid et højt kunstnerisk niveau og de nye sange fungerede rigtig fint.  

 

12. MTB eller sauna? 

 

Den korte version – der var ikke den store opbakning til MTB. Ikke desto mindre vil der blive lagt nye initiativer på bloggen, herunder natløb med pandelamper på 12.000 kinesiske lumen. Det bliver spændende om alle deltagere finder ud af skoven.

 

 

13. Deltagergebyr for årets generalforsamling

 

Det udgør 250 kr. som alle formentlig allerede har overført til Hr. Harders black box.

 

14. Eventuelt 

 

Julefrokost afholdes lørdag den 12. januar 2019. Mødetid kl. 9.00 hos Næstformanden. Alle bedes komme på cykel og være forberedt på en ca. 6 km. lang køretur på cykelsti. Et 2 timer langt indendørsarrangement venter og efterfølgende indtages en beskeden frokost hos Næstformanden.

    

15. Afrunding

 

I løbet af aftenen kunne generalforsamlingen erklæres for afsluttet. Rolf havde igen styret generalforsamlingen med sikker hånd og sørget for en usædvanlig god tone under debatterne.
  
Stor tak til festudvalget og alle der i øvrigt bidrog med underholdning (Møllers Kahoot.it fungerede rigtig fint, om end det stod klart at Hr. Harder var forhåndsorienteret om de mest tricky spørgsmål), godt humør og fantastisk mad til denne aften.

  
Generalforsamlingen i 2019 er planlagt til lørdag den 26. oktober.

 

Håbet (ref.)

 

 

 

 

 

 

Bål I gaden

 

Tak for er forrygende generalforsamling. håber at alle kom godt hjem

 

 

Briiis