onsdag den 30. oktober 2019

Generalforsamling 2019 - referat

Humleriddernes generalforsamling 2019 – Beslutningsreferat (kort, da der ikke blev besluttet så meget i år…)
  
Mødet blev afholdt på Elverhøjen Skole, lørdag d. 26. oktober 
  
Til stede: Søren Styrt (Næstformand), Henrik Djernis, Dellen, Jacob, Jørgen Morfar, Kim Bruder, Troels, Rolf, Peter F., Claus, Møller, Hr. Harder, Traktor, Max, Raketten, Poul, Jonas og Søren Håbet (ref.)  

 

Festudvalget (Hr. Harder stadig på udgang, Claus, Brogaard og Troels) havde inviteret til uformel sammenkomst fra kl. 16.00. Der var i år mulighed for at smage Pouls hjemmebryg, en særdeles glimrende ufiltreret IPA. Det skulle vise sig, at der langt fra var brygget nok…

 

Samtidig havde køkkenholdet travlt med de sidste forberedelser og endnu engang bar anstrengelserne frugt – Hummersuppen nåede nye højder (denne gang med hummer), grillet oksemørbrad med mors egen sauce bearnaise og rigeligt med bagekartofler og salater. Og så toppede man lige med en islagkage.

 

Opvarmningen til GF bestod i en helt ny stil indenfor ballondans, der kort fortalt handlede om at de gamle skulle knalde de unges… (de gik ikke helt sådan)

 

Ca. 18.20 kunne Hr. Harder indlede generalforsamlingen og byde velkommen. Møller havde på forhånd fremsendt en fyldestgørende dagsorden, der denne gang var nummereret så Troels også kunne følge med.

 

Rolf (aka Trubadurix) vælges endnu en gang uden kampvalg til dirigentrollen, men noget urutineret forsøgte han sig med en sang midt i Hummersuppen. Det blev hurtigt lukket ned.  

 

Undertegnede vælges som referent

 

Møller genvælges med øredøvende ovationer som stemmetæller. Det er et meget væsentlig hverv og Møller takkede for tilliden. 

 

Formanden genvælges uden modkandidater, ligesom Næstformanden fortsætter i rollen.

 

Festudvalget fortsætter uændret, men modtager gerne inspiration til hvordan vi kan gøre præcis det samme næste år, men på en ny måde…

 

Formanden var igen i år forhindret til årets GF så Søren Styrt (Næstformand) aflægger formandskabets beretning. Han mener stadig at et navneskift vil være rigtigt og ville gerne foreslå andre, mere dynamiske navne. Forsamlingen kunne heller ikke i år acceptere anmodningen, men opfordrede ham til at søge igen næste år.

 

Beretningen vil blive lagt på bloggen ved lejlighed. 

 

Kassereren kunne til forsamlingens lettelse orientere om at "Vi er der hvor vi er…" ?!. Hr. Harder fremlagde som vanligt absolut ingen dokumentation for eksistensen af foreningens aktiver, men mente dog at Bitcoins har toppet. Der er stadig penge i kassen, men ville ikke undlade at opkræve 300 kr. pr. mand til straks indbetaling på mobilepay 22564161. Et eller andet regnskab er godkendt af ekstern revisor (Morfar) i en sen nattetime i privaten.

 

Henrik Appel havde fået fruen til at skrive en ny sang til årets GF (han påstod dog, at han selv var forfatteren) og den, sammen med flere gamle kendinge, blev sunget adslillige gange i løbet af aftenen. Som vanligt høj kvalitet fra sangskriverduoen fra Skovlunde.

 

Raketten skulle pege på Årets Ridder. Mange fik at vide at det ikke blev dem i år og feltet blev stadig mindre. Efter en meget formfuldendt, underholdende og velforberedt præsentation gik pokalen til Henrik Djernis. Begrundelsen lød bl.a. på følgende - god kammerat, passer sin træning og styrter ikke. Henrik var tydeligvis et populært valg og klapsalverne kunne høres helt oppe i BIG.

  
Cykelløb i DK og udland 

 

Dette punkt skulle vise sig at være det vanskeligste på årets GF. Den mest konkrete beslutning var nedsættelsen af et udvalg, der skal udtænke et konkret forslag til forårstræning i udlandet. Poul, Styrt og Dellen meldte sig til den opgave. Der kom 10-12 hænder i vejret på spørgsmålet om der var interesse for at sammensætte en tur, og det gav grundlag for at arbejde videre med sagen.

 

Ellers var der også stor opbakning til,

·     Marielyst (den ligger hos Briis, Harder og Raketten)

·     Hamborg (den ligger hos Morfar og Dellen)

Håbet havde stillet forslag om nogle Humleture i sommerlandet. Positivt modtaget men ingen konkrete beslutninger.

 

Alt i alt er der lagt op til en sæson der stiller krav til medlemmernes engagement og initiativ, så løb og forslag til udflugter kan frit lægges på bloggen. Det er således absolut tilladt at foreslå deltagelse i løb og andre events i løbet af sæsonen.

 

Den grønlandske kaffe blev anrettet med sikker hånd af Traktor og det var tydeligt at det ikke var første gang.

 

Nyt Klubtøj – her er referenten i tvivl, men var Traktor ikke eneste mand i udvalget ? 😊 

 

MTB eller sauna? 

Den korte version – kun få er til MTB. Opfordringen lyder - læg trygt forslag på bloggen, det kan jo være at folk kommer ud af saunaen og finder den velsmurte og altid top gejlede MTB'er frem fra kælderen.

 

Eventuelt 

  • Julefrokost afholdes lørdag den 18. januar 2020 hos Næstformanden. Mødetid udmeldes senere.
  • Poul præsenterede tanken om større bevidsthed om mulighederne i E-sport / fx Zwifft. Flere riddere benytter allerede denne træningsform og der er næppe tvivl om at de virtuelle træningspas har vundet udbredelse. Poul tænker videre over dette og særligt interesserede kan rette henvendelse her.
  • Et forslag om ølkrus med navne på blev drøftet, men vist ikke helt besluttet. Hvis nogen ønsker at være sponsor på denne sag, kan henvendelser rettes til Raketten.
  • Pausesteder blev ikke drøftet, men det var den almindelige opfattelse at der generelt er for få.

Afrunding

Som det fremgår af billederne herunder, holder Humleridderne sig utroligt godt, så det er hermed bevist at øl og cykling er en glimrende kombination.

Indimellem gik bølgerne højt, men forhåbentlig stiller alle til start når lyset igen vinder over mørket. På et ikke nærmere bestemt tidspunkt kunne generalforsamlingen erklæres for afsluttet. 

Tak til dirigenten, tak til festudvalget og alle der i øvrigt bidrog.  

Generalforsamlingen i 2020 er planlagt til lørdag den 31. oktober.

 

Håbet (ref.)