mandag den 8. juni 2015

OG HVILKEN SOMMER DET BLEV...

Sommeren faldt altså - i.h.t. Dellen - på en søndag, og vejret kan KUN beskrives på en måde; Blæst, storm og sidevind, pudsigt nok stort set kun sidevind, men hold nu kæææft, der var meget af den.
Solen så vi ikke meget til, og selvom vi alle 6 spejdede ihærdigt i Hornbæk og omegn, var der ikke engang en I-pat at få øje på. (Jeg har ladet mig fortælle, at A- patter skulle være de bedste).

Vi kom dog - behørigt anført af Raketten og Traktor - rimeligt fornuftigt til Gilleleje, med vores vanlige detour omkring Hillerød. Vi lærer det nok aldrig, også selvom Harder mente, at han denne gang havde fundet de vise sten. Vi undgik således brosten, men slotsbesøg var vi da på.

Vi nåede op på samlet små 130 km. med hele 3 stk. defekter, heraf 2 som kørte i huller - næsten - på størrelse med Grand Canyon, som ikke rigtigt blev udpeget af de forreste. Det, - tudekiks eller ej - skal vi nok blive bedre til.

Ellers stor tak for fin tur, i et fornuftigt tempo (snitfart mellem 29 - 30), hvor man sågar også hyppigt kunne finde lidt læ bag de herrers brede skuldre. Tak for is til Raketten, eller Pastoren, eller papkassen eller hvor regningen nu ender!


PS. Hej forøvrigt til både Appel og Mad Max, som begge drønede modsat "Sjælsø rundt". Vi så/hørte jer godt, men havde ikke tid til kaffe.

PPS. Vi prøver igen TIRSDAG kl. 18
J. Møller