tirsdag den 12. marts 2013

HÅNDVÆRKERTILBUD

Som Anders jo - nok så nydeligt - fik påpeget i sit tidligere, og meget fornøjelige indlæg, har vi udskiftet stripperen med et "lig i lasten",(klubhuset) som vi forhåbentligt kan få op at stå med lidt kunstigt åndedræt.
Pastoren og jeg var fornyligt til et lille byggemøde med gympigerne, som viste sig at bestå af 4 piger samt 3 mænd, så her bristede allerede den første illusion. På mødet fik vi aftalt, at vi skifter taget, og kun det.
Køkken m.m. må vi evt. kigge på senere.

Arbejdet forventes igangsat

 lørdag d. 27/4, hvor vi starter med morgenmad kl. 8, 

hvorefter dagens ordstyrer Raketten vil stå for den overordnede planlægning. Som aftalt på GF. bliver det weekenden 27/4 + 28/4 samt de første 3 weekender i maj, hvor der knokles. Vi skal lige have taget den syge pave i ed, men mon ikke der er råd til både morgenmad og pizza til de hårdtarbejdende.

Det har vist sig mere end bare almindeligt bøvlet, at lave et tilmeldings-skema her på bloggen, så hvis I gider meddele som en kommentar, om I kommer eller ej, ville det være fint. Som omtalt, har vi - især de første par weekender - brug for nogle trailere, så husk lige, at notere, såfremt en sådan medbringes.
Du kan klikke på linket (klubhus) øverst til højre, for et lille overblik.