fredag den 15. november 2019

13 TIL BORDS

I henhold til gamle traditioner, ammestuesnak og almindelig sund fornuft, løber vi ind i problemer af støt stigende karakter, med netop 13 til bords, hvilket p.t. er situationen i.f.m. næste års Mallorca tur.
MEN, først til Møller (om de 12 sovepladser) har vi altså: de 10 fra seneste indlæg + Rolf og Styrt, hvor efter Jonas, Poul, Brogaard samt Busk m.fl. er ude i alternative former for overnatning.

Jeg har ikke undersøgt, om der findes tilsvarende huse, med lidt flere sovepladser, i området nær Deia, men det går nok hen og bliver en bøvlet affære. Vi kigger dog lidt på sagen.

De 12 disciple skal altså ud at flyve, og til det formål skal vi bruge pasnumre samt KORREKT stavede fulde navne, inden vi kan booke billetterne. Jeg ved godt, at de fleste allerede har sendt dette tidligere, men gør det lige igen på janmjensen@msn.com , hvis du har mod på dette. Efter sigende, er jeg endnu ikke blevet hacket.

Forøvrigt TAK for de mange hilsener v/ min nye status som farfar; Havde jeg vidst, at det var så populært, så havde jeg da nok gjort det lidt før. Skulle hilse fra Walter, og meddele at alt er vel. Vi skider, æder og drikker, så mon ikke, han går hen og bli´r en rigtig Humleridder.

Hasta la vista
J. Møller