fredag den 10. juni 2011

Halandsåsen / mail fra Jesper

Godmorgen,

Først tusind tak for en rigtig god træningsaften i går - vejret var med os, ruten fin og vi begynder da så småt at ligne et (cykel)hold....

Og så til tirsdagens udfordringer:

Vi tager (endnu) en tur til Hallandsåsen, så flere kan få prøvet kræfter med nogle rigtige stigninger. Programmet er:

Mødes kl. 16.00 ved Scandlines i Helsingør. Udgangspunktet er, at vi hver i sær sørger for transport, og i Helsingør kan vi så forsøge at få pakket os ind i så få biler som muligt. Så bør vi være klar til cykling omkring kl. 17.30-18, hvilket giver os 2-3 timer til at udforske de svenske veje og ikke mindst bakker...

Og når vi så er blevet tilpas møre, kører vi hjem igen.

I behøver ikke at til- eller framelde jer. Vi mødes blot på tirsdag.

Rigtig god pinse til alle!


Jesper

Flemming tilføjer:
Er vi ikke 5 som skal afsted ? Kan vi måske starte en Volvo stationcar + 1 gulpladebil, så kan vi proppe nogle cykler "på ladet og hænge resten på 2 cykelstativer ??

Et lille hint om Hallandsåsen

............prøv at kigge på nedenstående adresse.

http://dmck.dk/Halland2010a.pdf

PINSE TOR-TUR

Nedenstående kærlighedserklæringer til trods, trilles der faktisk stadig blandt såvel arme, Umle, samt Humleriddere, og med Voldborg på sidelinien, agter Traktor og Møller at køre +70 km.

LØRDAG KL. 9.00

Næstformanden har fra sædvanligvis velinformeret kilde i det franske, ladet sig fortælle, at vores rynkede røve ville have godt af en god gang langfart, hvorfor 5-6 mand har aftalt at køre ca. 200 km. i adstadigt tempo (26-28 i snit).

MANDAG ( 2. PINSEDAG) KL. 8.00