tirsdag den 29. maj 2012

Så er der nye dæk på vej

Hej
Jeg har her til aften bestilt et sæt (2 dæk) til flg.
Rolf, Revisoren, CC, Håbet, Kollegaen, Morfar, Niels, Poul, Formanden Ahmet, Styrt og 4 dæk til Møller.
Ialt 26 dæk. 
kr. 405 pr. sæt bedes indbetales på min konto reg. 3307, konto 4420 283 415 med en lille hilsen fra hver af jer, så jeg kan følge med i hvem som skal rykkes.
hilsen
Søren

VARMT - HÅRDT OG FORBLÆST

Humledrengene på plads inden starten på Skjoldenæsholm 2012.

Det gode vejr betød, at deltagerrekorden blev slået
med flere alen, og at vi måtte vente laaang tid, inden vi blev skudt af.
Lidt atypisk for Humleridderne (på det seneste) valgte vi indledningsvis i løbet, at lade op til flere større grupper passere, inden vi faldt over nogle yndige fyre i lyserødt, som holdt et passende tempo.
Det skulle hurtigt vise sig, at Jacob og Rolf havde mere i benene, hvorfor de efter ca. ½ times kørsel valgte at zikle egne veje, mod kramper og farlig fine tider.

Basisgruppen bestående af Peter - Revisoren - Traktor - Dellen - Poul og Jan Møller holdt derimod flot flot sammen, havde hurtige - men nødvendige - ophold på alle 3 pitstops, og var kun 2 gange i nærheden af at ryge på røven. Når ens røv fylder 37 centimeter, kan den IKKE klemmes igennem en passage på 20 c. Hr. Traktor. Vinden - som der jo ikke skulle være meget af - havde tilsyneladende ikke læst vejrudsigten, og var især på udturen lidt af en hård belastning, men specielt Peter og Traktor var gode til at få lidt vind på næsen (tak for det). Efter 145 hårde, bakkefyldte og vindblæste kilometer, i en flot og solrig natur, kom basisgruppen i mål på lige godt 5 timer, og en snitfart lidt under 30 km/t.

Mad Max nåede vi desværre aldrig at møde, (blev velsagtens skudt af kl. 8.00 med mindst 40 km/t), mens vi nåede en lille hyggesnak med brødrene Appel kort før start.

Tak for en farlig fin tur, men hold kæææææft, hvor er der pludseligt langt fra Århus til Kbh.

PS. STOOR tak til familien Traktor, for den fine opbakning ude på ruten; Beklager at vi ikke rigtigt havde tid til at hilse, men I så godt ud med hund og fuldt Humleornat. Simon havde dog lidt svært ved at fylde farmands trøje!!

Såfremt vi ses

tirsdag kl. 18


bliver det jo nok til en stille joggetur for ovenstående.