søndag den 29. juni 2008

Kort Fortalt : Turen rundt SJ med Smeden og Rolf "Tavlekridt"

Hej Allesammen
 
Lige min version af Sjælland rundt med Skolelæren Rolf :
 
Det startet Godt ud . vejret var som jeg havde håbet tørt med lidt vind ( men det skulle senere vise sig at jeg skulle blive meget klogere)
 
vi Startet ud 06:03 i samlet flok Briis ,Formanden ,Fætter og co, og Rolf og jeg selv
tempoet lå lige omkring de 30 km/t og jeg tænkte at det nok skulle blive en god tur for jeg kunne mærke at mine ben var friske.
 
Efter ca 78 km Så Rolf det han kalder et   "Tog"  og sagde kom Alex det hopper vi på: .. ja tak Rolf .. et lyntog i min verden
efter 125 km som var tilbage lagt på under 4 timer og mine ben var stærkt i flammer (det var tydeligt at Rolf og Toget var i en hel anden klasse end mig ) .
 
Rolf Besluttede at han skulle bommelumme så han kørte i forvejen til det næste depot   .
 
Da jeg kom frem til depotet 150 km var Rolf sikker på at jeg var færdig som Ziklinglist. han havde gjort noget forarbejde og spurgt på depotet hvordan Hans makker kunne blive kørt til Køge .
 
Det var jeg dog slet ikke enig i .. vi aftale at vi satte tempoet lidt ned i menskeligt niveau , men mine ben var stadig ramt . styrken i dem kunne lidt sammelignes med det skind som kommer på varm kakao .
 
Ved Ca .180 km ..Rolf havde lige skiftet slange på sin M.rasmussen Racer , så kom så Toget der reddet mig og gav mig Knisten igen .
dette tog trak os frem til 242 km depotet    , hvor vi fik Slagtet Indianer i sidevogn med Blod & gult  
 
Derefter var vi alene igen ved 276 km depotet blev vi samlet op af To Cykelsild Fra S.A.T.S. (DE KUNNE SGU CYKLE)  de trak os til mål  
 
Hvor vi velfortjent /våde /Trætte  fik vores (synes jeg selv ) velfortjente medalje . og vi fik Gjort lidt reklame til den lokale Pressefotograf
 
Så til slut kan jeg bare sige Tak for turen Rolf kunne ikke have gjort det så godt uden dig .. og du er en rigtig Teamplayer  (Starter sammen og Slutter sammen )
 
og mangler du en "Vingman" i 2009 så er jeg klar ;o)
 
Ps. Regnvejret har jeg sparet at fortælle om .. der var Sgu nok af det på turen så det behøver ikke mere omtale ;o) .
 
BESTE REGARDS
 
Smeden


Få 30 nye Superheroes smileys. Hent dem Gratis her.