fredag den 17. februar 2012

NYT HUMLE DESIGN

Hej pi´r
Som I jo nok har bemærket, har IT afdelingen ændret en kende på bloggens design.
Vi har på det seneste haft lidt bøvl med bredden på flere - videresendte - indlæg, som pludseligt ikke kunne være på siden (dele af teksten forsvandt), hvorefter jeg fik lidt natarbejde.
Dette nye layout giver lidt flere muligheder (m.h.t. at justere bredde m.m.), som p.t. passer fint til min skærm, men jeg kan jo af gode grunde ikke se udfaldet på jeres computere, så meld lige tilbage, såfremt det hele pludseligt er noget LOOORD.
I samme moment ville det være en fin ide, lige at tjekke dine informationer på "The boys in the band", og droppe en mail med evt. ændringer.
Hej Humler,
Jeg har tilmeldt mig dette arrangement.
Er der nogle som vil med - denne gang i tilbagelænet tempo!
Hilsen
Søren
NYHEDSBREV

Performance workshop med Physioinnovation

Onsdag d. 22/2-12 kl. 19:00

Vi i Soigneur er glade for endnu en gang at kunne invitere vores kunder til en hyggelig event aften i butikken. Denne gang afholder vi en workshop med Sport Performance coach Bjørn Toft.
Workshoppen indeholder en præsentation af en Bike fitting case, samt follow up og forklaring af, hvad det betyder at blive fittet på en helt anden måde end ellers, samt hvilken effekt et Bike fit kan have på effekt output (watt) under cykling. Endvidere præsenteres en metode til bike fitting, der tager udgangspunkt i personlig kapacitet, og forebyggende tiltag ift. at undgå skader.
Dernæst præsenteres højdetræning med maskine hvor I får et indblik i, hvordan sportsvidenskaben har udviklet sig i brugen af højdetræning indenfor udholdenhedssport, samt hvilken effekt højdetræning har på udholdenheden.
Til sidst gennemgås nogle af de elementer, som Bjørn Toft inkluderer i sit arbejde med klienten. Såsom træningsplanlægning, coaching over skype, kost m.m.
Hele arrangementet tager ca. 2 timer og er gratis.
Tilmelding er nødvendig og skal ske i butikken eller på mail: info@soigneur.dk

Med Venlig Hilsen
Jacob, Kennet, Brian & Kim
Soigneur
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde her.