tirsdag den 3. september 2013

Så kom dommen!

Hej boys,

Lige en update til jer bekymrede fra den skadede kriger.

Som flere af jer ved, fik jeg under mit trænings pas i løb i lørdags pådraget mig en skade i baglåret.

I første omgang tænkte jeg at det bare skulle løbes væk, men det lod sig ikke gøre, og Møller var så god at han hentede mig i Lyngby.

Søndagen og mandagen var ikke sjove, da jeg ikke rigtig viste hvor slemt det var, men udstrækningerne gik fint, og håbet var der om at det bare var en forstrækning af musklen. I dag havde jeg tid hos min fysioterapeut, og de første 10-15 minutter gik fint, med at tale om skaden, og det mulige forsigtige træningsforløb som skulle ske her i den sidste uge op til ½ IM på lørdag. Da jeg tog bukserne af blev den gode stemning ødelagt, da han kunne se en voldsom blodansamling på baglåret, det så mere alvorlig ud end det som jeg lige havde forklaret. Jeg røg op på briksen, hvor han trykkede og mærkede – det gjorde ond a h t.

Han fortalte at dette ikke bare var en forstrækning, men en klassisk fibersprængning hvor han kunne stikke fingeren dybt ind i musklen, og at jeg ville være total sindssyg hvis jeg havde tænkt mig at deltage i en ½ IM på lørdag, såfremt jeg alligevel valgte at prøve at gennemfører, ville jeg formentlig få varige men i musklen, da der så ville blive dannet arvæv. Cykling hvor man trækker i pedalerne eller opretstående, ville også belaste musklen, og edt ville han stærkt fraråde.

Der røg den triatlon, så nu sidder jeg og tuder, og har mega ondt af mig selv….

/Søren G    

 

HOV, så er det sommer igen!!

Er der nogen som vil med kl 18???

Med venlig hilsen

Anders Bergh
+45 26301510
anders@bergh.dk
www.bergh.dk