fredag den 27. februar 2009

Dan Frost nytbrev

Hej gutter,

Hr Frost skriver følgende i hans seneste nytbrev, noget mange af os kan nikke
genkendende til, derfor har du ikke meldt dig til "fysio" på tirsdag, så overvej.
Ydermere sælger Hr Frost sin "gamle" Cervello (2008) for kr. 25.000,-.

Fra nytbrevet:

Februar 2009

Husk træningen af ryggen – og glæd dig til forårets komme.


Jeg sidder i øjeblikket og skriver dette nyhedsbrev i lufthavnen i Los Angeles, på vej hjem til Europa i ”utide” fra Team Saxo Banks træningslejr, efter jeg har konstateret at min ryg nu ikke kan modstå presset fra diverse bil- og flysæder mere.
Ondt i ryggen har vi sikkert alle prøvet at få, men denne gang er det vist alvor – for jeg kan ikke få bare den mindste lindring efter behandlinger hos vores dygtige massører og læger på cykelholdet. Jeg skal nu ”den tunge vej” igennem sygehussystemet med undersøgelser og eventuel operation i udsigt. Det er ikke den sjoveste tanke.
Men alt dette kunne måske have været undgået, hvis jeg havde været lidt mere ”oppe på tæerne” med at passe min rygtræning. Den træning som jeg ofte ”prædiker” for både jer motionister og vores ryttere på Team Saxo Bank’s professionelle cykelhold. Havde jeg dog bare selv gjort ………
Ja, hvad er det så bare lige, man skal huske at gøre? Jo, det er såmænd ikke andet end 3-4 gange ugentligt at man behøver at styrke sine ryg- og mavemuskler med en træning på 10-15 minutter hver gang.
Gode gammeldags rygstrækninger og mave- og sidebøjninger, vil alle være øvelser, der kan hjælpe på skelettets (og dermed ryggens) stabilitet og hvis du har en såkaldt ”fitt-ball” til rådighed er det muligt at udvide repertoiret med mange flere øvelser.