torsdag den 23. februar 2012

Bike fitting

Hej Drenge

Nu er vi jo stadig enkelte som går mere op I at gøre os klar til sæsonstart på landevejen, end at sidde foran computeren og diskuterer lay-out på en hjemme side….

”Den er fin”, som man også siger til konen når hun stolt og med glæde i øjnene viser sin nye kjole frem… ikke noget med at fortælle at hendes røv, ser for stor ud i den stramme kjole!

Jeg var i aftes til foredrag hos Soigneur omkring bike fitting. Det lød meget fornuftigt alt det han fortalte, og til forskel fra andre bike fittere, så er fyren her også fyseoterapeut, og tager derfor udover den optimale aerodynamiske position også udgangspunkt i ens målsætning og i den enkeltes personlig kapacitet - ”det hjælper jo ikke at man får stillet sin cykel som Cansellara, når vores maver er for store, eller vores led og muskler ikke er lange nok”. Vi skal kunne sidde i en så optimal stilling som muligt i rigtigt mange timer til sommer.

Udover hans grundighed, så gør han det også noget billigere en nogle andre, da han samler nogle stykker af gangen, og udfører fittingen inde i forretningen hos Soigneur.

Jeg vil derfor selv gerne selv prøve denne, og vil hører om der er andre interesserede Humleriddere?

BIKE FITTING VIA SOIGNEUR


INDIVIDUEL TESTING & DIAGNOSE

Sportsmedicinsk baseret testing og bike fitting via 2D teknologi identificerer effektivt skadesårsager.Vi tager hensyn til den enkelte atlet, ingen kan ifølge os passes ind i bike fitting "rammer".

FOREBYGGELSE & BEHANDLING

Smerte og skadesårsager behandles mest effektivt via diagnosticering fra en bike fit. Der udarbejdes en individuel vurdering med tilbud om opfølgning og personlig træning.

OPTIMERING & WATT OUTPUT

 

Seriøse Triathleter, MTB og landevejsryttere der søger optimering af watt output
kan vinde op til 20 watt pr time ved en bike-fit der tager hensyn til den individuelle atlet.

 

VÆLG BETALING

kr 2,000.00

×

God tur

næstformanden