mandag den 27. oktober 2014

GF 2014 - referat

Humleriddernes generalforsamling 2014 – Beslutningsreferat
 
Mødet blev afholdt på Elverhøjen Skole, 25. oktober
 
Til stede : Søren Styrt, Mad Max, Henrik Djernis, Jørgen Morfar, Jacob, Kim Bruder, Troels, Rolf, Claus, Møller, Peter, Hr. Haarder, Dellen, Traktor, Raketten, Henrik CC, Niels Briis, Poul og Søren Håbet (ref).
 
1. Hr. Møller indledte generalforsamlingen og bød formelt velkommen
 
2. Jørgen Morfar vælges til dirigent (det skulle vise sig at være en meget vanskelig opgave)
 
3. Søren Styrt (næstformand) aflægger formandsskabets beretning. Denne vil efterfølgende blive lagt på bloggen i sin helhed.
 
4. Formanden havde givet udtryk for et ønske om tilbagetrækning. Det blev imidlertid besluttet, at Formanden bevarer titlen Formanden, men at de formelle pligter og rettigheder overgår til Næstformanden Søren Styrt, der således fremover bærer titlen Næstformand. Det bemærkes at rettigheder og pligter ikke er nærmere defineret. Der blev ønsket tillykke med valget.
 
5. Hr. Møller redegjorde for perspektiverne i deltagelsen på en forårstræningstur til Mallorca. 2014 turen gik over al forventning og Møller vil i samarbejde med bl.a. The Boys i Pink fremlægge et forslag på en tur i 2015.
 
6. Søren Håbet redegjorde for trilleturen i Sudtyrol den 5. juli. 138 km og 4300 højdemeter kan muligvis fremkalde angstens sved på udenforstående, men 7 riddere deltager og en er på venteliste.
 
7. Det er efterhånden en tradition at deltage på events i Hamburg eller Berlin. Der var stemning for at prioritere disse løb, da de både sportsligt og socialt har vist sig særdeles interessante. Poul orienterede desuden om et løb i Belgien. Det blev besluttet at lægge en løbskalender på bloggen med de danske klassikere (Skjoldenæsholm, Bastrup etc.) de tyske (Hamburg og Berlin) samt de øvrige internationale løb (Mallorca, Belgien, Ötztaler Radmarathon) . Hr. Møller imødeser input til hvilke løb der skal optræde på løbskalenderen snarest.
 
8. Bastrup Sø 2014 – en stor succes, ikke mindst grundet Dellens velforberedte efter-løbs-arrangement. Næste år forventes han dog ikke at afbryde løbet før tid for at passe grillen – her må det være muligt at benytte gasgrillen, der kan være varm på få minutter.
 
9. Regnskab. Hr. Haarder kunne efter fintælling konstatere, at klubkassen trænger til en kapitaludvidelse. Medlemmerne må inden for kort tid imødese en betalingsopfordring på 600 kr.
 
10. Zikeltøj. Næstformanden og Poul havde forberedt et par fine alternativer med tilhørende økonomi. Det blev besluttet, at Humleridderne skal have ny uniform, at vi ikke forventer at benytte Alibaba Ekspress, men derimod tøj fra enten Craft/Vesterlund eller vores seneste leverandør Vifra. Niels, Poul og Søren Håbet fortsætter drøftelserne, herunder økonomi for det enkelte medlem når sponsorbidrag indregnes.
 
11. Årets ridder. Dellen og Søren Håbet var indstillet for gode initiativer til klublivets fremme. Begge takkede for anerkendelsen. (Det forlød i øvrigt i krogene, at det kun var passende at de prøvede at kompensere med andre indsatser, når de i løbet af sæsonen tager så få føringer…) En vandrepokal vil på Dellens initiativ fremover blive en del af klubbens ritualer.
 
12. Festudvalget vil næste år udgøres af Rolf (tovholder), Claus, Hr. Haarder og Næstformanden. Opgaverne omfatter mødeindkaldelse, dagsorden, menu og aktiviteter.
 
13. MTB eller sauna. Efter en lang debat blev det besluttet at opfordre Peter og andre flittige MTB'ere til fortsat at lægge turforslag på bloggen. Tilmelding skal ske senest dagen før kl. 18.00 – ellers er indkalderen ikke længere forpligtet af sit forslag.
 
14. Pausestedet. Humleriddere holder som udgangspunkt ikke pause – med mindre andet aftales ved træningsrundens opstart.
 
15. Nye medlemmer – Troels og Claus er nu at betragte som fuldgyldige riddere, idet de begge overlevede A-slyngens prøvelser. Velkommen.
 
16. Eventuelt - man opfordres til at tjekke ens personlige data (mail og mobil) på bloggen og maile rettelser til webmasteren Møller.
 
Kl. 22.36 kunne den nye dirigent Rolf erklære generalforsamlingen for afsluttet.
 
Herefter overtog Snobberne scenen. Poul og Hr. Møller fremførte med stor iver og bornholmsk accent stykket, der oprindeligt er skrevet som novelleoplæg af Henrik Djernis.
 
Herefter var der stadig ikke ro og fred i forsamlingen…
 
Stor tak til festudvalget og alle der i øvrigt bidrog med underholdning, struktur og mad til denne aften i et hyggeligt og ind i mellem højtråbende selskab.
 
Generalforsamlingen i 2015 er planlagt til lørdag den 31. oktober 2015.
 
 
 
 
 
Stort engagement og det bemærkes at dirigenten stadig hedder Jørgen...
 
 
Der lyttes og tænkes...
 
 
Det vides ikke om Bruder tager sig en blunder...
 
 
En Humleridder lægger nødigt sin hjelm...