tirsdag den 15. oktober 2013

HOW TO FIND THE GF

Adressen er Ederlandsvej 23, 2730 Herlev.


Så burde det være soleklart for enhver, hvor ballet løber af stabelen.
Formanden for Herlev gym meddeler, at der er borde og stole til 12 (så enten skiftes vi til en tur i skammekrogen, ellers "haben wir anderen Metoden". Det burde være muligt at låne på skolen.
Jeg har lagt yderligere 4 (Appel-Max-Peter og Styrt) til Rolfs oprindelige 12 = ialt 16 ziklister til GF. (vi mangler vist kun, at høre fra Papa Bush). Der er IKKE dybe tallerkener på stedet, ligesom det kommer til at knibe med glas (både vin og øl), men jeg drikker gerne af flasken, såfremt kassereren ikke har råd til plastic. Ligeledes gælder det jo om, at være først til suppen, så Konrad og Aksel kan vel bare hælde direkte ned i drøbelen. Alternativt ligger formanden inde med en del retro baby tallerkener, som tidligere har været velegnede til formålet.
Formanden for gym udtaler ligeledes, at det ville være klædeligt, såfremt - i hvert fald en fra selskabet - kunne holde sig sober til - i givet fald - at afkoble en evt. alarm (efter sigende en kompliceret opgave, som bl.a. indebærer omgang med firecifrede tal). Så vidt jeg husker, har bankstumpen kun beføjelser til tre cifrede tal, så dette lader jeg være op til de meget kompetente folk i festudvalget.

Emner til GF:
  • Skal/gider vi MTB om vinteren?
  • MTB tur over Alperne.
  • Skal vi allerede nu planlægge - de meget hyggelige - ture til div. sommerhuse.  (Kim + Niels) i forsommeren, og Anders sidst på sommeren. Marielyst kræver jo en xtra dag (pinse - påske - bededag eller andet). Turen til Odsherred (Anders) kunne evt. planlægges, så vi kom til en koncert, hvor pigerne kunne være med. (Alt dette naturligvis forudsat, at de herrer stadig stiller sommerhuse til rådighed).
  • Zikeltøj. I takt med at Falck klipper vores tøj i stykker, kommer det efterhånden til at knibe med, at være præsentabel til både løb, bryllupper m.m.
  • Har/får vi et problem, med den stigende forskel på først og sidst?






DEN OFFICIELLE KLUBSANG

I anledning af Appels runde føsda på den kommende GF, opfordres alle hermed til lige, at kaste et blik på klubsangen skrevet af vores allesammens klubskjald H. Appel.

Appels sang

Vi kunne måske endda overveje, at smugtræne lidt på sangen, som går på melodien:
"Regnvejrsdag i november", som ALLE - i.h.t. Appel - jo burde kende.

Her skal vi så lige have fundet teksten, som alle fra senior-afdelingen enten kan udenad, eller ligger inde med i gemmerne.

J. Møller