torsdag den 21. februar 2019

SÅ SKAL DER TRILLES

Humleriddernes altid dynamiske udtagelses komite har været på hårdt arbejde i.f.m. holdene til Sorø classic 2019, og valget faldt på et A-hold bestående af ( Raketten - Troels - Rolf og Peter Bo). Nu skal man jo ikke "få den stres", men her er en plads på pallen jo den åbenlyse målsætning.

Hold B med formand Peter Frank som bannerfører har udtalt, at man kun stiller op, såfremt klubben medbringer ilttelt, hvilket desværre nok kommer til at knibe, idet kasseren planlægger 1. sal på sommerhuset, og papkassen altså igen igen står gabende tom på en øde grund et sted mellem Panama og Marielyst. Peter F. kan i stedet håbe på lidt støtte fra resten af hold B bestående af The Apps -Henrik og Nikolaj - samt spurtkanonen Hr. Niels Bruun. Endnu et stærkt bud på en podieplads, eller alternativt en pointtrøje.

C holdet (Søren F - Martin F - Jacob og Jørgen) er jo alle solide klatretyper, så her satses på bjergtrøjer, og hvem ved en ungdomstrøje eller to.

Så mangler vi bare "best of the rest". Drengene uden hold, men stadig med store drømme om hæder og ære. Claus, Poul og J. Møller var jo desværre ikke nok til et 4 mands hold, men stiller ( forøvrigt ligesom alle andre) op i første startrække med afgang kl. 11.00. Her er målet jo primært, godt vejr - medvind og højt humør på cykelstierne.

OBS: Alle er tilmeldt i eget navn, men med mit (J. Møllers) mail og mobilnummer, ligesom jeg har opdigtet jeres fødsels-datoer m.m. Alternativt, skulle jeg have brugt hele dagen på at indhente et tons af info om alle.

Vores altid stærke reserver består af Briis - Harder - Styrt - Traktor og Max m.fl., som desværre ikke er udtaget til dette løb. Bedre held næste gang!!

Jan Møllers tynde og spinkle papkasse har p.t et udlæg på kr. 3.975, hvilket dækker tilmelding, morgenkryddere samt div. sms gebyrer m.m.

I bedes derfor indbetale 265 kr. pr/mand  til 
mobile pay 
tlf. 60 62 56 64 ASAP.