mandag den 2. november 2015

Løbskalender 2016

Mallorca i perioden- 1 til 15 maj

Greisdal -15 maj

La Marmotte- 2 Juli 2016

Hamborg Vattenfall classic -21 aug 2016

Cyclosportive Vélomédiane Claudy Criquiélion       27 aug 2016

Oetztaler-radmarathon 28 aug eller 4 sept

Bastrup sø rundt 11 sept 



Yderligere løb kan tilføjes, bemærk at der er tilmeldingsfrist på enkelte løb 





GF 2015 - referat

Humleriddernes generalforsamling 2015 – Beslutningsreferat
 
Mødet blev afholdt på Elverhøjen Skole, 31. oktober
 
Til stede: Henrik Djernis, Jørgen Morfar, Kim Bruder, Troels, Rolf, Claus, Møller, Peter A, Hr. Haarder, Dellen, Traktor, Raketten, Henrik CC, Niels Briis, Poul, Fætter, Kim Busk og Søren Håbet (ref).
 
I anledning af det gode vejr, havde udvalget inviteret til en cykeltur inden den formelle del af generalforsamlingen. Omkring 14 riddere stillede til start på blandet udstyr – fra toptunede MTB'ere til lettere brugte herrecykler med støtteben, ringeklokke etc. Det samlede indtryk var dog som altid skarpt!

 

Turen gik gennem Herlev Nord, over et spor i Hareskoven inden vi nåede Restaurant Skovlyst. Her ventede udendørs ølsmagning, anmeldelse af brygvarianter og malende beskrivelser af de helt små nuancer, herunder havtorn, skovbund etc.

 

En del fortsatte med at smage på øl på traktors terrasse. Fru Traktor valgte at holde sig indendørs – selskabet var formentlig allerede da ganske højtråbende.

 

1. Kl. 18.00 kunne Rolf indlede generalforsamlingen og byde velkommen
 
2. Rolf vælges efter kampvalg til dirigent
 
3. Søren Håbet (aktivt medlem af gruppettoen) aflægger, godt understøttet af selskabets supplerende bemærkninger, formandsskabets beretning. Såvel Formanden som Næstformanden var forhindret. Beretningens hovedpunkter vil efterfølgende blive lagt på bloggen.
 
4. Formanden er stadig Formand, ligesom Næstformanden beholder sin post.
 
5 – 8. Cykelløb i DK og udland

 

·         En træningstur til Mallorca eller anden destination vil komme på Bloggen. Saunaklubben vil komme med et konkret forslag. Der sigtes på en af de første uger i maj.

·         Hamborg, Berlin og Belgien blev drøftet, men referenten er ikke i stand til – enkelt og klart – at samle trådene fra denne drøftelse. Entreprenante medlemmer vil lægge forslag på bloggen og ad den vej pejle interessen for konkrete løb.


 9. Regnskab. Hr. Haarder mener at klubkassen er tilstrækkeligt polstret, uden dog at kunne redegøre for detaljerne, idet bilag og dokumentation alligevel ikke lå i papkassen. Der blev på trods af dette udtrykt fortsat tillid til kasseren, suppleret med en generel opfordring til at betale kontingent, hvis man føler et blot marginalt tilhørsforhold til Humleridderne. Vi afventer alle kasserens næste opfordring til indbetaling. Opfordringen vil blive lagt på Bloggen hvor også kontooplysninger fremgår.
 
10. Ny klubdragt. Poul, Briis og Håbet kunne fremvise et konkret forslag til nyt klubtøj. Det medførte ikke overraskende en del kommentarer, forslag til andre leverandører, spørgsmål til økonomi etc. Vi konkluderede at tøjet (Craft) helt overordnet er godkendt, dog med et forbehold fra en af sponsorerne og en anden sponsor der i mellemtiden har investeret i et nyt selskab. Der sigtes på at egenbetalingen vil ligge på ca. 1.500 kr. for en pakke bestående af 2 trøjer, 1 vindvest, samt 1 par korte bukser og et par knickers. Tøjudvalget vil i de kommende par uger gøre arbejdet færdigt og sigter på at afgive bestilling inden den 1. december – så er tøjet klart til sæsonstart i foråret 2016.

 
11. Årets ridder. Dellen har indstiftet en morderlig flot vandrepokal, der gives til et aktivt medlem der har udvist særlige initiativer til klublivets fremme. Årets Initiativpris gik til Poul, der lovede at pokalen vil få en meget synlig plads i hjemmet og altid vil fremstå nypudset.

 
12. Festudvalget vil næste år udgøres af Raketten (tovholder), Brogaard og Hr. Haarder. Opgaverne omfatter mødeindkaldelse, dagsorden, menu og aktiviteter.
 
13. MTB eller sauna. Flittige MTB'ere til fortsat at lægge turforslag på bloggen og saunafolket vil fortsat bade sammen. Tilmelding til skovturene skal ske senest dagen før kl. 18.00 – ellers er indkalderen ikke længere forpligtet af sit forslag.

14. Eventuelt

 
Vedrørende pausestedet. Humleriddere holder som udgangspunkt ikke pause – med mindre andet aftales ved træningsrundens opstart.
  
Man opfordres til at tjekke ens personlige data (mail og mobil) på bloggen og maile rettelser til webmasteren Møller.
 
Kl. 23.48 kunne dirigenten Rolf, der i parentes bemærket ledte generalforsamlingen med sikker hånd, erklære generalforsamlingen for afsluttet.
 

Der er grund til at rette en særlig tak til GF-udvalget Rolf, Hr. Haarder og Claus. Fremragende eftermiddagsarrangement og en middag der scorede max point hos samtlige deltagere. Brogaards skaldyrssuppe nåede nye kulinariske højder, hvor smagen af cognac fremstod afdæmpet i forhold til den solide mængde cayenne peber.  

 

Herudover viste Djernis sig igen som en fremragende hitmager – denne gang med hele 2 sange. Der blev sunget virkeligt godt igennem og der var enighed om at begge har absolut klassikker potentiale. Troubadurix (Rolf) holdt rytmen på guitaren.


Stor tak til festudvalget og alle der i øvrigt bidrog med underholdning, godt humør og mad til denne aften i et hyggeligt og ind i mellem højtråbende selskab.
 
Generalforsamlingen i 2016 er planlagt til lørdag den 29. oktober 2016.
 

 
 
Det gode vejr inspirerede til frisk luft og sundt udeliv...

 
 
Rolf styrede blindsmagningen på Skovlyst terrassen

 
 
 
Et alvorsfuldt øjeblik inden alle havde smagt skaldyrssuppen

 
 
Alle havde spist godt og enkelte stole kunne ikke stå for belastningen - det er også en syg stol, Thorkild...