onsdag den 1. juli 2015

IS THERE ANYBODY OUT THERE

Redaktionen bliver indimellem beriget med fotos fra vores små udflugter, og gårdsdagens A-pollo (raket fart eller ej) tur blev foreviget som det fremgår af nedenstående.
Den seneste fintælling af Humledrenge afslører at majoriteten er draget udenlands, men skulle der være enkelte tilbage, kalder vejret vel på en tur

TORSDAG kl. 18

Rolf, Raketten og Peter kan bare komme an; Morfar, Fætter, Troels og undertegnede er lige ved at peake. På et tidspunkt igår kom jeg da i hvert fald over 30.

ADVARSEL: Den frygtede alpevirus DOLOMITITIS LØGIPOSUS (kraftig kløen i skridtet) skulle efter sigende hastigt nærme sig Herlev området, og forventes at kulminere søndag morgen/formiddag, hvor især dine løg vil være udsatte. Eksperter pointerer at det bedste - og eneste - råd er hvile, gerne i sofaen og allerhelst max 2 m. fra dit fjernsyn, som bør indstilles på Tour de France - gerne en kongeetape fra tidligere. Når sygdommen er på sit højeste - formentligt i løbet af søndag eftermiddag - vil dine fingre (behørigt placeret i løgposen) være fedtede, ømme og ildelugtende, men dette er blot en del af healingen, så hold endelig ud.