lørdag den 28. marts 2020

MALLORCA OG CORONA

Status v/ vores tur til Mallorca er følgende:

  • SAS har endnu ikke (ligesom alle andre) CORONA info v/ Spanien og Mallorca medio Maj, hvorfor de d.d. forventer at gennemføre vores flyvning planmæssigt. Vi har jo betalt, og får kun pengene retur såfremt rejsen officielt aflyses.
  • NOVASOL (vores hus) trækker anden og sidste rate af betalingen onsdag d. 4/4, men åbner for, at lejeperioden kan ændres helt frem til 31/5-2021. De skal - i givet fald - have besked om vores nye periode senest ultimo April 2020. 
  • Cyklerne har vi endnu ikke hørt fra.
Briis og jeg foreslår, at vi betaler huset, og som udgangspunkt kan håbe/drømme om, at alt forløber som planlagt, og vi således kommer afsted om 6 uger. Indrømmet, et forfængeligt håb, men muligheden foreligger jo trods alt stadigt.
Alternativt, har vi altså betalt for huset, og skal - i så fald - senest 30/4 meddele NOVASOL at vi i stedet ønsker at om-booke til (vores forslag) perioden lø. 15/5 til lø. 22/5 - 2021. Primo september i år vil ligeledes være en mulighed.

Vi kan altså risikere, at vi om-booker huset ultimo April, hvorefter Spanien primo Maj meddeler, at rejser til Mallorca kan gennemføres, men vi betragter det - i givet fald - som en formsag, at finde ny indkvartering.

Er de forvirret, så følg med i næste afsnit af Corona-sagaen, som løber af stabelen i en kino ikke langt fra Kina.

Ha nu et fantastisk forår og en dejlig påske.
Humlehilsen fra Briis og J. Møller

PS. Den seneste uges solrige forårs vejr, har jo for alvor trukket husarerne ud på de toppede brosten, og selvom de fleste cykler solo, er der faktisk også en del i små grupper bestående af 2-4 ryttere, så et par positive historier om en knækket corona kurve, og vi er tilbage i samlet flok.


Denne weekend stod i kulturens tegn. Så Rolf og jeg tog selvfølgelig en tur til Louisiana 👨‍🎨 vi fulgte alle anvisninger og holdt god afstand og tænkte os om før vi spyttede og alt det der. 

Undertegnede stod for ruteplanlægning. Som forholdsvis ny i "branchen" blev opgaven selvfølgelig ikke løst til UG med kryds og slange. Det slap jeg da heller ikke for at høre for...vejarbejde, for mange lyskryds, modvind 😂

Humøret fik dog et nøk opad da vi ankom til Louisiana, men bragede i bund da vi konstaterede at der var lukket!! Det kunne de da godt ha' varslet! Vi måtte nøjes med et billede af milestenen.

Turen gik i fuld fart hjemad, med en lille sløjfe forbi Farum. Og minsandten om vi ikke mødte Møller & søn på Farum cykelstien - beklager råbene Møller 😊

Håber at I andre kommer ud og trille i denne tid - pas godt på jer selv og husk at vinke til hinanden hvis I får muligheden 😉