onsdag den 10. januar 2007

HOVEDET PÅ BLOGGEN




Med reference til formandens opfordring vedrørende alle ziklisters lidt mere aktive deltagelse i dette nye "blog-tilskud", føler jeg (web-moster) trang til at uddybe et par ting.
Jeg skal alligevel i "embedsmedfør" forsøge at holde mig ajour med nye tiltag indenfor IT-området, og fandt at bloggen kunne være en god, sjov og ihvertfald gratis måde, at lave den WEB/blog, som vi indimellem har gasset lidt med. Så får jeg også lært at arbejde med en sådan, og jeg kan allerede nu afsløre at alle kan deltage. Det er stort set som at sende en mail.
Bloggen er faktisk lavet "med venstre hånd", og det har ikke taget specielt lang tid at sætte den i scene. Nu skal bloggen selvfølgelig vise at den kan bruges i praksis, MEN jeg synes absolut IKKE at I skal føle jer presset til at anvende et medie som I ikke er helt sikre på, hvorfor vi nok bør fortsætte med at maile en stund endnu.
Skulle det - mod forventning - vise sig at bloggen ikke er anvendelig, vil det ikke være noget som ødelægger mit gode humør.
Husk at vi triller lørdag kl. 9