tirsdag den 31. marts 2020

MALLORCA - CORONA AFSNIT 2

Pastor Briis har netop modtaget nedenstående opdatering fra NOVASOL, hvoraf fremgår, at vi ikke kan være sikre på, at "vores" hus kan bookes i 2021 (endnu i hvert fald). Men læs selv, og bliv klogere. Måske kan vi komme lidt videre ved Pouls lille skåle arrangement to´najt kl. 19.30
J. Møller
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hus eller ej

Vi er blevet tilbudt af Novasol, at flytte vores Mallorca tur helt hen til maj 2021.
Dog ligger landet sådan at "vores" hus ikke pt. er på markedet i 2021 dvs. vi ikke kan flytte bookningen på vores hus, til senere end oktober 2020.
Så mulighederne er som følger:

1. Vi flytter bookningen til efteråret 2020 med den risiko at SAS flyver som planlagt i maj og så skal vi finde et andet indkvartering, desuden vil der så være to ture i 2020 til Mallorca - (alternativt kan også være et andet hus i 2021.)

2. Vi vælger ikke at betale anden rate fredag i denne uge, så mister vi dog hus- depositum (kr.4.430) og mangler et hus, hvis SAS flyver i maj som planlagt.

3. En eller flere af deltagerne "overtager" bookningen og bruger den til at holde sommerferie, frit valg i Europa, dog må vi finde et andet hus hvis SAS flyver i maj som planlagt.

4. Vi betaler 2. rate på huset og mister hele beløbet (kr.17.500) hvis SAS ikke flyver.


BRIIS