mandag den 21. november 2011

TAK FOR SIDST

Tak for "hugligt" samvær i lørdags, hvor det meste jo - som traditionen byder -forløb lidt som en krydsning af 90 års fødselsdagen og en god lørdag aften på Køllegårdsvej. Godt med sprut, velsmagende hummersuppe, og sort gryde iblandet gamle skrøner, efterfulgt af en enkelt cigar i haven.
Tak til alle som løftede og donerede i flok, Adserballe og Danske bank nåede vist at blive nævnt, mens Dellens og Sandaurs øl, samt Pouls cognac og Rolfs drømmekage vist aldrig blev fremhævet. Jeg har formentligt stadig glemt en del, men ballet havde jo ikke været det samme foruden.
Alle med udlæg kan sende en besked til  manden med papkassen, som forhåbentligt har kontanter nok på papkassebunden, til at honorere vores krav.
Appels muntre indslag var fantastiske, også selvom visse dele af selskabet havde travlt med andre gøremål på det lidt halvsene tidspunkt. Et forslag til fremtidige GF´s kunne være at starte den lidt mere højtidelige (og lidt mere seriøse) del af seancen allerede om eftermiddagen, i håb at tage brodden af den helt store "løssluppenhed" Skulle hilse fra Sandau, og meddele at hans stemme stadig lyder lidt hæs.
Det spændende syn dagen derpå.


PS. Jeg har netop slettet endnu et anonymt indslag på bloggen, denne gang vist nok omhandlende Sjælland rundt. Desværre nåede kun halvdelen af budskabet frem, men send gerne beskeden på en mail til J. Møller i stedet, så skal jeg nok lægge den på bloggen, selvom jeg ikke kan garantere din anonymitet. I det hele taget betragter jeg anonyme indslag, som lidt af en uskik, hvorfor disse - som oftest - forsvinder i censuren.