det er en sønderjydsk snack, som stort set kun serveres på Kruså-camping og er UMULIG at indtage uden underberg. Og det har intet med skidne æg at gøre. Æggene har kogt meget længe og har ligget i saltlage i dagevis. Blommen tages ud, syv ingredienser fyldes i, vin-eddike, salt, peber, sennep,tabasco, olie og soya.
5 kommentarer:
hvor f kom de fra?? for mig ligner det mere skidne æg. Glæder mig til at smage, så ta et par stykker m næste tirsdag! minus underbergh :)
Til Anders..
det er en sønderjydsk snack, som
stort set kun serveres på Kruså-camping og er UMULIG at indtage uden underberg.
Og det har intet med skidne æg
at gøre.
Æggene har kogt meget længe og har
ligget i saltlage i dagevis.
Blommen tages ud, syv ingredienser
fyldes i, vin-eddike, salt, peber, sennep,tabasco, olie og soya.
Så du må til Sønderjylland.
jeg frygter for at formandens smagsløg har lidt overlast på en af hans mange ture udenbyes
Det både ser og lyder lidt badrrrrr.
Hilsen Ædedolken.
Hmmmm, det båre dæjligt:O))
Send en kommentar